Osnovna djelatnost je biznis i menadžment konsalting zasnovan na primjeni savremenih metoda i tehnika.
ASK Consulting je registrovan sa ambicijom da se razvije u uspješnu, stabilnu i inovativnu kompaniju, koja okuplja multidisciplinarni tim stručnjaka,

sa ciljem obavljanja biznis savjetovanja u projektno vođenim uslovima poslovanja. Radeći kvalitetno, uz poštivanje dobrih poslovnih običaja, u uslovima zdrave konkurencije, želimo steći povjerenje klijenata i poslovnih partnera.


"Svjesni smo da izvrsnost i uspjeh dolaze samo upornim radom i trudom."

FAQ

Ko je poslovni savjetnik (Biznis konsultant)?

Poslovni savjetnik (konsultant) je fizička ili pravna osoba koja se angažuje zbog pružanja profesionalnog ili stručog savjeta i/ili usluga. Uobičajeno je da je konsultant stručnjak, za određenu poslovnu oblast, koji za svakog klijenata osmišljava rješenja tako da zadovolji njegove posebne potrebe.

Zašto je brend toliko značajan?

Ulažuči u razvoj vlastitog brenda tj. znaka, imena i imidža kompanije, Vi obezbjeđujete lakšu prepoznatljivost kompanije na tržištu. Na taj način ulažete u razvoj svoje kompanije, jer Vaši klijenti na osnovu Vašeg brenda stvaraju pozitivnu sliku o Vašoj kompaniji.


Čemu služe CRM sistemi ?

CRM ili sistem za upravljanje odnosima sa klijentima ima za zadatak obezbjediti (informatizovanu) podršku poslovnom odlučivanju i pružiti blagovremeo informacije o stanju kompanije, jer objedinjava sve neophodne podatke iz odnosa sa klijentima.

Koje su usluge poslovnog savjetnika?

Usluge poslovnog savjetnika su raznovrsne i mogu biti: finansijske, pravne, inžinjerske, menadžerske i sl. Najčešće usluge poslovnog savjetnika su: izrada projektne dokumentacije ( npr. planovi, programi, analize i sl.), nadzor nad izvođenjem projekata, tehnička pomoć pri transferu tehnologije, organizacija, edukacija i slično.


Kome je poslovni savjetnik potreban i zašto?

Poslovni savjetnik je potreban svakoj kompaniji bez obzira na njenu veličinu i vrstu djelatnosti, a naročito je to potrebno kompanijama u razvoju kako bi efikasnije i brže mogle preći iz prethodne razvojne faze u novu fazu.

Kakve mogu biti prednosti korištenja konsultantskih usluga?

Najznačajnija prednost je u mogućnosti klijenta da se fokusira na vlastito poslovanje, gdje Vam poslovni savjetnik može ponuditi nove ideje i brza rješenja trenutnih problema.